Noutăți și comunicate

Concert aniversar byron - 12 ani în club Expirat

28 noiembrie 2018
Concert aniversar byron - 12 ani în club Expirat
Miercuri, 28 noiembrie 2018, fiți alături de trupa byron la concertul aniversar de 12 ani, în Club Expirat - Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1, București), începând cu ora 21:00. Invitata specială a serii va fi solista sârbă Ana Ćurčin. Biletele în avans sunt în număr limitat și se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro.

byron - Anima (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=ApFHIjc8YbA


Povestea byron începe cu un concert sold-out pe 1 decembrie 2006 la Lăptăria Enache. De atunci a fost o călătorie cu suișurile și coborâșurile de rigoare, timp în care formația a lansat 6 albume de studio, trei DVD-uri live, au cântat atât pe scene mari de festival cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. În decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul "Electric Marching Band" cu o fanfară militară și un cor de elevi, iar în vara anului următor au înregistrat albumul "Eternal Return" în celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin.

La aniversarea de 10 ani au susținut un turneu național, concertul de la București fiind difuzat de TVR, iar la începutul anului 2017 fiecare membru al trupei a lansat câte un album solo în cadrul proiectului "Solo Together". Cele mai noi single-uri, "Anima" și "Continuum", au fost compuse de către formație în ianuarie 2018 în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, și vor apărea pe viitorul album de studio byron.

Ana & the Changes feat. Dan Byron - Take My Hand (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=SpzE-gXd_Rg

Ana Ćurčin este o solistă născută la Bagdad, crescută la Moscova și stabilită acum la Belgrad. Muzica ei amintește de artiști precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulară, amestecând influențe folk, Americana și dream pop într-un stil muzical cu totul nou. A lansat un album de debut în 2016, primit foarte bine de către public, iar până acum a concertat alături de trupa ei Ana & the Changes în locuri prestigioase din Europa, notabile fiind apariții la Exit Festival și la Eurosonic Noordeslag în Olanda. În așteptarea albumului "Differences", programat pentru primăvara anului viitor, trupa a lansat recent noul single Take My Hand - o piesă înregistrată în colaborare cu Dan Byron.



Vă așteptăm așadar cu drag să cântăm "la mulți ani" celor de la byron - concertul aniversar de 12 ani va avea loc miercuri, 28 noiembrie, la Expirat - Halele Carol iar special guest va fi solista Ana Ćurčin. Biletele la concert se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.
www.byronmusic.ro
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband


Evenimente recomandate

Top