Noutăți și comunicate

Concert aniversar BENETONE Band 1 an in club Mojo

14 noiembrie 2010
Concert aniversar BENETONE Band 1 an in club Mojo
Duminica, 14 noiembrie 2010, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati in Club Mojo unde BENETONE Cover Band te asteapta sa fii alaturi de ei la concertul aniversar.

Pretul unui bilet este 15 lei si poti rezerva bilete pentru tine si prietenii tai online la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031.

Acum un an erau Porro, Mircea, Alex si Thomas, 4 oameni care semnau acte toata ziua, vindeau chitare, isi traiau viata de studenti, pana cand unul dintre ei a zis: "Hm... ce-ar fi s-o punem de un jam session sa vedem daca merge de-un ACDC sau un Guns?"... Si a mers... Astazi sunt BENETONE Cover Band.

La sfarsit de saptamana, BENETONE Cover Band te asteapta sa sarbatoresti alaturi de ei implinirea primului anisor de existenta! Astfel, BENETONE iti promite the classic rock experience duminica seara la Mojo Club. Te asteapta o noapte plina de multa muzica faina, o atmosfera like in the good old days!

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.
Asa ca ia-ti cu tine gasca, bani de bilet si bere si vino sa vezi cum canta baietii astia! BENETONE va asteapta cu amplificatoarele si tobele pregatite si cu multa voie buna... Aaa si bineinteles, iti aduce the classic rock experience!

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club Mojo, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Top