Noutăți și comunicate

Concert aniversar 32 ani - Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe din Bucuresti

15 decembrie 2013
Concert aniversar 32 ani - Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Duminică, 15 decembrie 2013, concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sărbătorește 32 de ani de carieră va avea loc de la ora 21:00, în celebrul club bucureștean Hard Rock Cafe.

Evenimentul - deja devenit o tradiție - se va desfășura sub egida conceptului acustic Trup și Suflet, prezentat pentru prima oară în București în luna octombrie, la Cinema Patria, în fața unei săli arhipline.

Astfel, în data de 15 decembrie, trupa orădeană va susține un concert în două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forță, cu hiturile rock care i-au consacrat.

La Hard Rock Cafe se vor auzi "Scrisori iubite", "Cina dragonului", "Între vise", "Stem", "Stele", "Cel din răsărit", "Despărțire", "Comoara", "Dacă vrei", "Iarbă prin păr", unele "răstălmăcite" de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, altele în varianta originală.

Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua evenimentului, la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masă si 70 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei. Numărul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.

Pentru a cumpăra bilete online, vă rugăm accesați următorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-celelalte-cuvinte-aniverseaza-32-de-ani-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-579

Un eveniment prezentat de Metalhead.ro și Gala.


Evenimente recomandate

Top