Noutăți și comunicate

Concert aniversar - 29 de ierni cu Celelalte Cuvinte in The Silver Church

15 decembrie 2010
Concert aniversar - 29 de ierni cu Celelalte Cuvinte in The Silver Church
Miercuri, 15 decembrie 2010 sunteti invitati in The Silver Church la un concert al trupei Celelalte Cuvinte incepand cu ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 30 lei pana in ziua evenimentului si 40 de lei la intrare. Biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).
Adresa Club The Silver Church : Calea Plevnei, Nr. 61, Bucuresti.

Sfarsitul de an este generos cu publicul bucurestean. De obicei scumpa la vedere, trupa Celelalte Cuvinte revine in Bucuresti, cu un concert special, un concert care puncteaza inca un an din cariera uneia dintre cele mai longevive si mai iubite trupe de rock din Romania. Pentru acesta a fost ales cel mai frumos si cel mai potrivit club de live din capitala: The Silver Church.

Pe 15 decembrie 2010, Celelalte Cuvinte vin cu Zmeie, Scrisori iubite, Stele si chiar cu Lupii. Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu au pregatit un setlist pe masura: aproximativ 3 ore.

De 29 de ani ne coloreaza iernile si gandurile. Daca vrei sa ii primesti Intre vise, vino pe 15 decembrie in The Silver Church, pe la 9 seara.

Recomandat de: RockFm http://www.rockfm.ro
Un eveniment sustinut de: Jurnalul National, Sapte Seri, Metalhead, RockOn, BestMusic, Iconcert, Metropotam.

Sursa : Gala PR http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă