Noutăți și comunicate

Concert Andrei Paunescu si Trupa Totusi in club MoJo BritRoom

23 martie 2010
Concert Andrei Paunescu si Trupa Totusi in club MoJo BritRoom
Marti, 23 martie 2010 sunteti invitati in club MoJo BritRoom la un concert al trupei Andrei Paunescu si Trupa Totusi incepand cu ora 20:30.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.

Asa cum v-am obisnuit in fiecare saptamana in clubul MoJo BritRoom cei de la e-Folk Events incearca sa aduca cate un nume cunoscut dar si debutanti in ale muzicii folk.

Marti sunteti invitati la un concert Folk/Rock alaturi de un nume ce a facut istorie in muzica romaneasca. Dupa o absenta destul de indelungata de pe scenele cluburilor bucurestene vin in fata Dvs. pentru o seara de poezie, muzica si multa voie buna Andrei Paunescu & Trupa Totusi. Nu vor lipsi din repertoriul trupei piese precum "Amor Cubist", "Cosas In Fan", "Figurantii" si multe altele.

Asadar fara alte prezentari va asteptam cu mic cu mare marti 23 martie 2010 la un show extraordinar alaturi de Andrei Paunescu si Trupa Totusi.

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert, Folk4Me, Let s Rock, GoingOut LifeStyle.
Pentru contact & rezervari : 0727.126.620 / 0760.263.496


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top