Noutăți și comunicate

Concert Anathema la Sala Palatului din Bucuresti

29 aprilie 2009
Concert Anathema la Sala Palatului din Bucuresti
Concert Anathema la Sala Palatului din Bucuresti
Concert Anathema la Sala Palatului din Bucuresti
Sala Palatului din Bucuresti va gazdui miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20:00, concertul trupei Anathema. Vincent si Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh si John Douglas vin in formatie completa.

Va fi primul concert Anathema cu toti membrii trupei, la 15 ani distanta de la ultima reprezentatie din Bucuresti in aceasta formula. Dupa Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitati a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut in numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa. Se anunta un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format in Liverpool in 1990. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil, Anathema a cantat de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Din '93, de la "Serenades", un album doom/death, a urmat "The Silent Enigma" cu un sound de gothic metal, apoi "Eternity" care a introdus elemente de rock progresiv si alternativ. Au urmat trei albume cu tenta alternativa: "Alternative 4" in '98, "Judgement" in '99 si "A fine Day to Exit" in 2001. "A Natural Disaster" introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care suna a rock alternativ. Muzica lor este melodioasa, de atmosfera, iar playlistul cuprinde si numeroase preluari, de la Pink Floyd pana la Iron Maiden. In prezent, criticii comenteaza "Hindsight", un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru constructia binecunoscutelor piese, dar si o noua compozitie intitulata "Unchained" (Tales Of The Unexpected). "Hindsight'" va ramane in prim plan pana in iunie cand va fi lansat "Horizons", un album mult asteptat de fanii Anathema.

Biletele in valoare de 60, 80, 100 si 120 RON vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 4 martie 2009, in reteaua magazinelor Diverta si online pe http://www.ticketpoint.ro si http://www.myticket.ro.

Parteneri Media: Revista Sunete, 24-FUN, Monopoly Media, ZoomTV, Metalhead.ro, Port.ro

Evenimentul este organizat de Future Production si ARTmania.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.artmania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă