Noutăți și comunicate

Concert Anathema, 23 septembrie in Jukebox Venue Bucuresti

23 septembrie 2012
Concert Anathema, 23 septembrie in Jukebox Venue Bucuresti
Duminica, 23 septembrie 2012, Anathema revine in Bucuresti pentru un concert exceptional ce va avea loc la Jukebox Venue, eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Pretul unui bilet este:
- Pana in 15 iunie: 60 de lei (in picioare) si 100 de lei (cu loc)
- intre 15 iunie - 23 septembrie: 80 de lei (in picioare) si 120 de lei (cu loc)
- In ziua concertului: 95 de lei (in picioare) si 135 de lei ( cu loc)

Cantand de fiecare data in Romania  in fata unor sali arhipline, Anathema  revine la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui  mai recent album, intitulat "Weather Systems". Albumul, lansat in data de 16 aprilie 2012, a depasit orice asteptari si este la un alt nivel fata de "We're here because we're here" din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie.

Anathema a luat nastere in 1990, la Liverpool. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil muzical, formatia cantand de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte live atat piesele de pe ultimul material discografic, cat si melodiile care au facut trupa celebra.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), la Sala Palatului si online pe eventim.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă