Noutăți și comunicate

Concert 'An Evening With Machine Head' la Arenele Romane

23 iunie 2015
Concert 'An Evening With Machine Head' la Arenele Romane
Miercuri, 23 septembrie 2015 Promusic Events si Maximum Rock vă invită la un concert al trupei Machine Head în Arenele Romane.


Formatia Machine Head se intoarce in Romania in data de 23 septembrie 2015, intr-un concert special intitulat "An Evening With Machine Head". Evenimentul face parte din turneul international al trupei, organizat pentru promovarea celui mai recent album, "Bloodstone & Diamonds".

Machine Head va canta la Bucuresti, la Arenele Romane si va sustine un set deosebit, cu melodii pe care fanii au rar ocazia sa le auda live. Spectacolul va dura doua ore si jumatate si va contine foarte multe surprize.

Fanii care si-au procurat pana acum bilete, dar si cei care isi vor cumpara de acum incolo, pana la data limita de 15 iulie 2015, vor fi inscrisi intr-un concurs care pune la bataie 3 Meet and Greet-uri cu trupa. Toate biletele achizitionate pana la data mentionata vor intra automat in concurs.

In acest moment, au mai ramas 150 de bilete la pretul promotional de 89 de lei, in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe http://www.eventim.ro). La sediul Promusic Events si Maximum Rock, precum si via Pay Pal, se mai gasesc si bilete la suma de 69 de lei.

Dupa epuizarea acestora, pretul biletelor se va majora.

Machine Head va sustine un mega-turneu mondial pentru promovarea celui mai recent album, "Bloodstone & Diamonds". Astfel, trupa va canta in data de 23 septembrie 2015 la Bucuresti. Inainte, in data de 21, grupul sustine un show la Belgrad (Serbia), iar pe 24 septembrie 2015 se va afla la Sofia, in Bulgaria.

(2) Concert_An_Evening_With_Machi_cvjFdtmRC8.jpg
Machine Head a fost intemeiata in Oakland, California in 1991 de catre Robb Flynn (voce/chitara) si Adam Duce (bas). Inca de la primul album, "Burn My Eyes", formatia a strans o baza solida de fani si s-a remarcat ca un adevarat stalp al miscarii groove/thrash metal.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume si se trage dintr-o traditie bogata, care a dat nastere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. In total, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului international. Machine Head a fost nominalizata la Premiile Grammy, a castigat numeroase trofee precum “Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award", si multe altele. Anul acesta, Machine Head a fost nominalizata la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best International Band".

De asemenea, grupul american a obtinut laudele criticii de specialitate, care nu s-a sfiit sa-si faca parerea cunoscuta:

"Aceasta formatie este una dintre cele mai pure, mai rafinate si mai puternice exponente ale heavy-metalului modern" (Don Kaye - Blabbermouth)

"Cine spune ca nu va mai exista o alta Metallica sau o alta Pantera, nu a ascultat Machine Head. Tot ce vreti sa stiti despre metal - la cel mai inalt nivel - gasiti la acesti americani arsi de soarele californian"
(Metal Hammer)

"Nu exista cuvinte care sa descrie ceea ce face Machine Head pe scena. In mod clar, anii 90 au dat metalului una dintre cele mai de pret formatii din toate timpurile" (Kerrang)

Componenta:
Robb Flynn – voce, chitara (1991–present)
Phil Demmel – chitara, backing vocals (2002–present)
Jared MacEachern – bas, backing vocals (2013–present)
Dave McClain – tobe, percutie (1995–present)

Discografie:
Burn My Eyes (1994)
The More Things Change... (1997)
The Burning Red (1999)
Supercharger (2001)
Through the Ashes of Empires (2003)
The Blackening (2007)
Unto the Locust (2011)
Bloodstone & Diamonds (2014)


Evenimente recomandate

Top