Noutăți și comunicate

Concert Amken, Damage Case si Typhus in club Quantic

28 ianuarie 2023
Concert Amken, Damage Case si Typhus in club Quantic
Amken, Damage Case și Typhus vor susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă pe 28 ianuarie 2023, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
- 55 lei - acces general - presale – până pe 27.01.2023 inclusiv -> iabilet.ro
- 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 28.01.2023 online și la intrare

AMKEN a fost înființată în 2011 in Atena, Grecia. Thrash metal care pompează sânge, care face o punte între vechea școală și noua eră, creat de stilul unic al trupei.

Cu noul album „Passive Aggression”, lansat pe 26 august 2022 prin Massacre Records, AMKEN a trecut la urmatorul nivel. Un zid de sunet este creat de „dialogul” constant dintre cântăreții lor, secțiunea ritmică super strânsă pe care o oferă basul, alături de bătăile necruțătoare ale tobei, combinate cu riff-uri complicate și melodii emoționale pe care chitarele le dezlănțuie. Fotis Benardo (Sixfornine, ex-Septicflesh) s-a aflat în spatele biroului de mixare, inspirând trupa să-și modeleze noul sunet, care îmbină inițial rădăcinile lor vintage cu elemente și influențe moderne. Masterizarea a fost realizată de George Nerantzis (Abbath, Dark Funeral, Pain Of Salvation) și artwork creat de Adam Burke (Vektor, Fit for an Autopsy, Hooded Menace, Creeping Death).
Pe parcursul scurtei lor existențe, cântând la festivalul Japanese Assault din Tokyo, Japonia din 2018 și cu un turneu european alături de norvegienii de la GORGOROTH în arsenalul lor, AMKEN a împărțit scena cu trupe de metal de renume mondial, cum ar fi SODOM (DE),DESTRUCTION (DE), SUICID ANGELS (GR), SIX FEET UNDER (US), MERCILESS (SE), NERVOSA (BR), SKELETONWITCH (US), SKULL FIST (CA) și alții; după albumul lor de debut „Theater of the Absurd” (2017), care a fost lansat de No Remorse Records și primul lor EP „Adrenaline Shot” (2014).

Damage Case „Patrula Rock’n’Roll din România”
Facebook: https://www.facebook.com/DamageCaseBand
Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg
Instagram: https://www.instagram.com/damagecaseband/

TYPHUS este o trupă de metal din Atena, Grecia. Înființată cu numele Nuclear Terror, trupa s-a format în 2009, cu influențe majore din trupe precum Megadeth, Annihilator, Testament etc.

Până la sfârșitul anului 2013 și-au format propriul sunet Thrash/Speed metal, iar în cele din urmă trupa a lansat primul lor demo. În februarie 2014, trupa a lansat primul său EP, „Contaminated Salvation”, care a primit recenzii remarcabil de bune din partea presei grecești și străine.
După câteva schimbări în line-up, trupa a început să lucreze la primul său album, în timp ce piesa „Pride Breaker” din EP-ul Contaminated Salvation a fost lansată pentru colecția Metal Hammer, editia despre scena thrash metal grecească. După ce a terminat cu înregistrările albumului lor de debut, trupa și-a schimbat numele în Typhus, în noiembrie 2019. Câteva săptămâni mai târziu, cel mai nou album al lui Typhus (Mass Produced Perfection) au fost dezvăluite, numele și lucrările de artă. Artwork realizat de Par Olofsson (Exodus, Immolation, Malevolent Creation, The Faceless etc.)
Albumul Mass Produced Perfection a fost lansat pe 25 septembrie 2020 prin Punisment 18 Records.

Facebook event


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top