Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera si Band For Rent in Irish & Music Pub

12 iunie 2011
Concert Alternosfera si Band For Rent in Irish & Music Pub
Duminică, 12 iunie 2011, MetalSupport și Welcome 2 Cluj vă invită în Irish & Music Pub la un concert al trupelor Alternosfera și Band For Rent începând cu ora 21:00. Acest concert face parte din turneul de promovare a albumului "Virgula".

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Irish & Music Pub: Strada Horea, Nr. 5, Cluj-Napoca.


Alternosfera
http://www.alternosfera.com/
http://www.myspace.com/alternosfera

Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiție având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar 2 persoane din formula inițială, Marcel și Marin.
În primii ani de existență formația își căuta tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumuleayă experiență înregistrând primele demo-uri.
Primul album "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formația își avea sala de repetiție.
Cel de-al 2-lea album al formației, "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică" a văzut lumina zilei în iunie 2007. Prin acest album Alternosfera a vrut să pună punct perioadei romantismului liric în creația sa.
În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".
Va urma ", ".

Ploile Nu vin

http://www.youtube.com/watch?v=KZo93VD74Nw&feature=player_embedded

Wamintirile

http://www.youtube.com/watch?v=nVJkBortmSk


Band For Rent
http://www.myspace.com/thebandforrent
Trupa s-a format in 2007, cu membrii initiali Dan, Ciumi, Mihai si Alex, dintre care ultimii doi colaborasera si inainte pe plan muzical. Stilul ales, rock alternativ, a fost mai putin o decizie cat un rezultat natural al coeziunii dintre membri. In privinta coverurilor, s-au cantat putine mai ales datorita entuziasmului membrilor de a compune ceva original. Concertele au inceput prin toamna lui 2008 alaturi de alte trupe tinere si locale precum si nume importante in muzica, trupa avand la activ aproximativ 20 de conerte. In 2010, dupa aproape 3 ani de activitate



Sursa: Metalsupport,
http://www.facebook.com/spektru
http://www.myspace.com/442667125
http://www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top