Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera - Postscriptum din Babel la Romexpo

13 decembrie 2019
Concert Alternosfera - Postscriptum din Babel la Romexpo
După turneul de promovare a albumului Arhitectul din Babel și concertul aniversar 20 de ani, trupa Alternosfera revine la București pe 13 decembrie 2019 cu un mare concert la Romexpo (Pavilionul A). Pentru acest eveniment organizatorii promit o producție specială, cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, iar trupa vine cu un program extins.


Detalii bilete

Primele 1.000 de bilete au preț special. La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie, discount 10%. La minimum 8 bilete cumparate, discount 20%
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
  • earlybird - primele 500 de bilete - Acces General 69 lei, Golden Circle 109 lei (in fata scenei). VIP 139 lei (pe platforma la inaltime cu bar dedicat)
  • presale - Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei
  • la acces Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei
Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 700 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi un gift pack. Showul are loc in Pavilionul A (Central) al Romexpo.

La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.



Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top