Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera, Omul cu Sobolani si Luna Amara in Galati

14 februarie 2015
Concert Alternosfera, Omul cu Sobolani si Luna Amara in Galati
Prezenta trupelor mari si a muzicii de calitate la malul Dunarii a devenit o traditie in ultimii 5 ani. Pasiunea pentru muzica, dorinta de live a publicului din Galati si Braila si o locatie perfecta pentru un concert maraton sunt ingredientele care au generat evenimentul din 21 martie 2015.

Denumit simplu dupa locul de desfasurare - "Live l'Ambasador", concertul din martie aduce in fata publicului cele mai titrate si active trupe din rock-ul alternative romanesc: Alternosfera, Omul Cu Sobolani si Luna Amara dar si exponenti locali ai distractiei de calitate: Over Band si Liviu Stoica (rezident Daily Pub).

Seara de sambata, 21 martie 2015,   inseamna un eveniment memorabil intr-un loc poate prea putin solicitat de concertele live dar foarte potrivit: Cortul Music Arena situat langa Restaurantul Ambasador din Gradina Publica Galati.

Pretul unui bilet este de 40 lei. Pentru informatii si rezervari: 0740.389.205.

Organizator: Weekend Events
Partener media principal: Rock FM
Parteneri media: Zile si Nopti, Revista Explore

Alternosfera
Pentru al doilea an consecutiv "Best Romanian Alternative Rock Band" (Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Desi din Republica  Moldova, Alternosfera domina topurile muzicale din Romania, iar numarul de fani prezenti de fiecare data la concerte au scos  trupa din zona underground.
"Spre radare o-ntrebare
Cate lacrimi fac o mare
Toarnă-mi sare-n capilare
Zodia mi-e condamnare
http://www.facebookcom/alternosfera

Omul cu sobolani
Prezenta OCS la Galati e strans legata de Turneul Baloane de sapun care include concerte live in principalele orase din tara (Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta).
Ultimul extras de pe albumul "Marea Cautare", piesa Baloane de sapun beneficiaza de un nou videoclip de unde si denumirea turneului OCS din aceasta primavara.
Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cel mai incarcat si variat din ultimii ani. Anul a fost incheiat cu un concert memorabil in deschiderea recitalului Jack White, celebrul guitarist american.
Te rog să îmi scrii
Te rog să mai vii
Să m-anunti când si cum,
Fac baloane de săpun...
http://www.facebook.com/omulcusobolanii


Luna Amara
Luna Amara este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult. De-a  lungul timpului, trupa a aparut pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale, datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct pe postul national de televiziune.
"N-ai cum sa lasi cum sa uiti
totul in noapte
oricat ti-ar parea de usor
stinge o stea - si ramai pe sub pleoape
stinge si luna amar cu un nor
https://www.facebook.com/LunaAmaraBand


Over Band
"Over Band" inseamnă 4 muzicieni experimentați, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri ce acoperă segmentul "rock-blues". Originile trupei datează din 2005 însă după câteva schimbări de componență și nume, din septembrie  2006 se numesc "OVER". De atunci au cântat în diverse cluburi de profil din țară și străinătate bifând și câteva festivaluri de renume..
"¦Nu e important "de ce Over",
nu contează de unde vin și ce-i motivează.
Important e că trupa "Over" începe spectacolul odata"¦
si îl termină, împreună cu publicul, de mai multe ori"¦!!!
https://www.facebook.com/trupa.overLiviu Stoica
A inceput in 2006, dintr-o intamplare fericita in cele din urma, in timp ce testa in joaca cateva echipamente muzicale intr-un pub. De atunci stilul unic care a avut ca nucleu elementul surpriza, a fost purtat  atat in pub-uri locale cat si in pub-uri din tara. Mixand funk, rock, pop, electro cu muzica romaneasca veche a atras cu usurinta atentia unui public specific, educat cultural, orientat spre experiente si senzatii noi, de bun simt.
De 5 ani este DJ rezident in Daily Pub Galati.
Slogan : Evenimente de bun simt.
https://www.facebook.com/MC.Liviu.StoicaEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă