Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe pe 4 octombrie

4 octombrie 2017
Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe pe 4 octombrie
Miercuri, 4 octombrie 2017, de la ora 21:30, sunteti invitati la concertul Alternosfera de la Hard Rock Cafe, pentru un show cu totul si cu totul special unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998 la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din București. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucreaza la meteriale noi si pregatește și un concert in decembrie la Arenele Romane !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 49 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
- 79 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top