Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe pe 4 octombrie

4 octombrie 2017
Miercuri, 4 octombrie 2017, de la ora 21:30, sunteti invitati la concertul Alternosfera de la Hard Rock Cafe, pentru un show cu totul si cu totul special unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.



Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998 la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din București. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucreaza la meteriale noi si pregatește și un concert in decembrie la Arenele Romane !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 49 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
- 79 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD