Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe

14 septembrie 2016
Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe
Miercuri, 14 septembrie 2016, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Alternosfera în Hard Rock Cafe. ALTERNOSFERA aterizeaza in premiera la Hard Rock Cafe, pentru un show cu totul si cu totul special, unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998 la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din București. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
  • 50 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
  • 80 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă