Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera la BT Live powered by Banca Transilvania in Club Control

20 octombrie 2016
Concert Alternosfera la BT Live powered by Banca Transilvania in Club Control
Joi, 20 octombrie 2016, ALTERNOSFERA va cânta în premieră în Club Control, în cadrul seriei de concerte BT Live, care reunește o parte dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

https://www.facebook.com/events/534477260010338/
Open doors: 21.00h
Intrare: 50 lei ( in avans si la intrare, daca mai rămân bilete)
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la bar si online pe: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-alternosfera-bt-live-club-control



Următoarele show-uri din cadrul BT Live - powered by Banca Transilvania:
Golan (3 noiembrie), Travka ( 20 noiembrie), FiRMA (8 decembrie), Alexandrina (15 decembrie), Vița de Vie (15 decembrie).

BT Live se va derula în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 29 septembrie până la sfârșitul anului 2016.
Mai multe detalii despre bilete și reguli acces:
http://www.facebook.com/clubcontrol
http://www.control-club.ro



Povestea trupei Alternosfera a început în 1998 și s-a propagat cu forță de îndată ce piesa „Wamintirile”, a invadat posturile de radio și televiziune din Republica Moldova și România. Brand-ul deosebit de chitară grunge și clape armonioase dau trupei din Chișinău melodicitate și originalitate și o înscrie pe lista numelor esențiale ale scenei alternative actuale.

Printr-o prezența live impresionantă și materiale de studio lucrate meticulos (cinci albume și un EP), dar și datorită unui fanbase remarcabil și fidel, Alternosfera a devenit unul dintre headlinerii favoriti pentru evenimentele de mare amploare din întreaga țară.

Învăluită în misterul conceptelor de show promovate prin „Virgula Tour” și „Epizodia Tour”, Alternosfera urcă în premieră pe scena clubului Control cu povestea celui mai nou album „Haosoleum” (2015) și va susține un concert de neuitat în cadrul seriei BT Live.

http://www.facebook.com/Alternosfera


BT Live reunește câteva dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.
http://www.bancatransilvania.ro



Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Seven, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top