Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera la Arenele Romane, 8 decembrie 2017

8 decembrie 2017
Concert Alternosfera la Arenele Romane, 8 decembrie 2017
Vineri, 08 decembrie 2017, sunteți invitați de la ora 20:00 la un concert al trupei Alternosfera în Arenele Romane.Alternosfera este o formație de rock alternativ, înființată în decembrie 1998 la Chișinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din București. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, în cadrul aceleiași gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.
Trupa lucreaza la meteriale noi și poate vom avea parte de o surpriză în concertul de pe 8 decembrie !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • EARLYBIRD: 44 de lei Acces General și 65 de lei Golden Circle, în fața scenei, primele 200 de bilete
  • PRESALE: 50 de lei Acces General și 75 de lei Golden Circle, în fața scenei, pana pe 8 decembrie
  • LA INTRARE: 60 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle, în fața scenei
Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD


Evenimente recomandate

Top