Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera in Oldies Pub din Sibiu

11 iunie 2011
Concert Alternosfera in Oldies Pub din Sibiu
Sâmbătă, 11 iunie 2011, MetalSupport și Transilvania Rock Society vă invită în Oldies Pub din Sibiu la un concert al trupei Alternosfera începând cu ora 20:00. Acest concert face parte din turneul de promovare a albumului "Virgula".

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Oldies Pub: Strada Nicolae Bălcescu, Nr. 13, Sibiu.

Alternosfera
http://www.alternosfera.com/
http://www.myspace.com/alternosfera

Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiție având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar 2 persoane din formula inițială, Marcel și Marin.
În primii ani de existență formația își căuta tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumuleayă experiență înregistrând primele demo-uri.
Primul album "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formația își avea sala de repetiție.
Cel de-al 2-lea album al formației, "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică" a văzut lumina zilei în iunie 2007. Prin acest album Alternosfera a vrut să pună punct perioadei romantismului liric în creația sa.
În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".
Va urma ", ".


Sursa: Metalsupport,
http://www.facebook.com/spektru
http://www.myspace.com/442667125
http://www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top