Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera in Club Wings

29 mai 2011
Concert Alternosfera in Club Wings
Duminică, 29 mai 2011 Metalsupport va invita in Club Wings, club ce va găzdui un concert al trupei Alternosfera de la ora 19:00. În deschidere vor canta cei de la Mat, Toy Machines si Band Fore Rent.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Alternosfera
http://www.alternosfera.com/
http://www.myspace.com/alternosfera
Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiție având loc la 13 decembrie.
Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar 2 persoane din formula inițială, Marcel și Marin.
În primii ani de existență formația își căuta tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumuleayă experiență înregistrând primele demo-uri.
Primul album "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție.
Cel de-al 2-lea album al formației, "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică" a văzut lumina zilei în iunie 2007. Prin acest album Alternosfera a vrut să pună punct perioadei romantismului liric în creația sa.
În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".
Va urma ","
Mai jos puteti asculta trei piese semnate Alternosfera:

Ploile Nu vin
http://www.youtube.com/watch?v=KZo93VD74Nw&feature=player_embedded

Wamintirile
http://www.youtube.com/watch?v=nVJkBortmSk

Ne uneste ne desparte
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_H4m1SsyarE#at=171

Mat
http://www.myspace.com/matband
Genul abordat de trupa este o mixture de stiluri, fiecare membru punandu-si amprenta asupra soundului, un balans armonic intre genuri precum funk, hip-hop, nu-metal si hardcore. Desi primul concert MAT a fost sustinut la doar 3 luni dupa definitivarea formulei, acesta a avut un real success, oferind trupei sansa de a deschide concertul din Iasi al baietilor de la Luna Amara, unde prestatia a fost inregistrata si transformata in ceea ce a devenit primul demo MAT.Momentan, trupa MAT ii asista pe baietii de la Alternosfera in turneul de lansare a albumului Virgula.

Toy Machines
http://www.myspace.com/toymachinesband
Toy Machines este o trupa de alternative cu influente grunge formata in Suceava,in vara 2008 cand inregistreaza un demo de doua piese ce le puteti asculta si pe http://www.myspace.com/toymachinesband . Dupa o schimbare de componenta,acestia au primul concert in Apr 2009,iar in acesti doi ani au strans zeci de concerte,sute de prieteni si probabil multe pahare de bere goale.

Band For Rent
http://www.myspace.com/thebandforrent
Trupa s-a format in 2007, cu membrii initiali Dan, Ciumi, Mihai si Alex, dintre care ultimii doi colaborasera si inainte pe plan muzical. Stilul ales, rock alternativ, a fost mai putin o decizie cat un rezultat natural al coeziunii dintre membri. In privinta coverurilor, s-au cantat putine mai ales datorita entuziasmului membrilor de a compune ceva original. Concertele au inceput prin toamna lui 2008 alaturi de alte trupe tinere si locale precum si nume importante in muzica, trupa avand la activ aproximativ 20 de conerte. In 2010, dupa aproape 3 ani de activitate


Acest concert face parte din turneu de promovare a albumului Virgula

Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă