Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera - 20 de ani la Arenele Romane din București

13 iulie 2019
Concert Alternosfera - 20 de ani la Arenele Romane din București
Sâmbătă, 13 iulie 2019 sunteţi aşteptaţi în Arenele Romane din București, unde are loc cel mai mare concert din istoria trupei Alternosfera. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare și face parte din Arhitectul din Babel Tour.


Informații despre eveniment

Concertul va avea parte de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate. Cu un program extins, băieții vor interpreta atât piese de pe noul album, cât și cântece consacrate din cei 20 de ani de Alternosfera. Primele 300 de bilete au preț special.

Albumul Arhitectul din Babel va fi disponibil la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical. București, Aternosfera te cheamă!


Informații bilete

Biletele au urmatoarele preturi:
  • earlybird: Acces General: 79 lei, Golden Circle 115 lei - primele 300 de bilete
  • presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei
  • la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei
Numarul biletelor din Golden Circle (zona din fata scenei) este limitat la 600 de bucati.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Top