Noutăți și comunicate

Concert alternative, rock, progressive cu I.V.Red in Apasu Bar

20 martie 2010
Concert alternative, rock, progressive cu I.V.Red in Apasu Bar
Sambata, 20 martie 2010 sunteti invitati in Apasu Bar la un concert alternative / rock / progressive al trupei I.V.Red (fosta trupa RedLine) incepand cu ora 20:30.

Intrarea este libera.
Adresa Apasu Bar : Strada Patrascu Voda, Nr. 10, Bucuresti (langa Biserica Sf.Gheorghe, la subsol)

I.V.Red e trupa care incearca sa-si depaseasca barierele impuse de autolimitare. I.V.Red e linia fina peste care treci in partea intunecata sau in partea solara a destinului si cu care negociezi fiecare gind si gest, care iti delimiteaza spatiile intre telur si cer, intre abstract si concret, intre frumos si urat, intre tristete si bucurie.

E drumul vietii in care tot timpul esti pus in situatia de a face alegeri, e negocierea permanenta intre ceea ce consideri bine sau rau si e oglinda actiunilor tale.

E pozitia pe care se sprijina balanta, e punctul de echilibru foarte fragil, e locul de proiectie al ideilor, e momentul de plecare intr-un sens sau celalalt.

Membrii trupei afirma despre ei insisi : "Noi cautam muzica impreuna, credem in valoarea omului in fata frumosului si in valoarea frumosului exprimat in muzica." (sursa: www.truparedline.ro)

Va asteptam la un concert si un spectacol inedit alatura de aceasta trupa in bar la Apasu.

Un eveminent marca Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top