Noutăți și comunicate

Concert Allochiria si Their Methlab in club Quantic

14 mai 2023
Concert Allochiria si Their Methlab in club Quantic
Allochiria va susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 14 mai 2023, in cadrul turneului european de promovare al noului album "Commotion". Trupa Their Methlab din Grecia va deschide concertul.


Informații despre eveniment

Biletele pot fi cumparate din reteaua iabilet.ro:
  • presale I: 60 de lei + comision ticketing.
  • in ziua concertului: 80 de lei + comision ticketing.
ALLOCHIRIA este o trupa de post-sludge din Atena, Grecia, formata in 2008.
Au lansat un EP (2010) si doua albume, Omonoia (2014) si Throes (Art of Propaganda, 2017). Al treilea album este intitulat Commotion si va fi lansat pe 23 aprilie 2023, prin Venerate Industries.
Trupa a avut nenumarate concerte si aparitii in cadrul festivaluri de-a lungul anilor, impartind scena cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Deafheaven, Year of No Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky, Deaf Kids si multe altele. Au cantat la festivaluri mari precum Desertfest Athens (2017), Rockstadt Extreme Fest în Romania (2014, 2018) si Rockwave Festival Athens (2022) si au fost in doua turnee europene (2015, 2018). Cel mai recent turneu european din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19 si a fost reprogramat pentru luna mai 2023.
Muzica celor de la Allochiria este tematica si se invarte in jurul oamenilor ca fiinte sociale, a coruptiei care ii defineste in societatile moderne, a luptelor lor zadarnice, a rutinelor dureroase si a consecintelor pe care actiunile lor le cauzeaza in lumea din jurul lor.
Asculta cel mai recent single, Darklight: https://youtu.be/YxaCE4eA0Jo
FB: https://www.facebook.com/Allochiriatheband
Bandcamp: https://music.allochiria.com/album/commotion

THEIR METHLAB si-a inceput calatoria muzicala in jurul anului 2011 in nord-vestul Greciei, în orasul Ioannina.
Peisajele din zona, modul lor de viata ca studenti si scena muzicala a orasului sunt influente care si-au lansat amprenta pe nucleul trupei. Muzica trupei a aparut prin jam session-uri lungi marcate de riffuri grele si sonoritati groovy, psy.
Prima inregistrare s-a petrecut doi ani mai tarziu - EP-ul Their Methlab a fost lansat independent in aprilie 2013.
In urmatorii trei ani, trupa a intrat in pauza. Au reusit sa imparta scena cu o serie de trupe care au avut influenta directa asupra sunetului lor, precum: Jakob (NZ), Toundra (ES), Elder (SUA) si Samsara Blues Experiment (DE). Incepand cu 2017, Methlab s-a relocat in centrul Atenei.
The Last Second este primul album al trupei si vine ca o recompensa dupa toti anii de productie muzicala. Pentru a surprinde magia, a fost inregistrat live la BlackBox Studio, unde au petrecut 14 zile in interior experimentand in jurul amplificatoarelor, microfoanelor, sunetelor, efectelor, tigarilor, cafelei si dinozaurilor.
Urmareste un material live la BlackBox Studio: https://youtu.be/eQNRRHjta3w
FB: https://www.facebook.com/TheirMethlab
Bandcamp: https://theirmethlab.bandcamp.com/music

Concert prezentat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top