Noutăți și comunicate

Concert Allochiria in Quantic

9 iunie 2024
Concert Allochiria in Quantic
Allochiria va susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 9 iunie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
Pe data de 9 iunie 2024, grecii de la Allochiria revin in Romania, de data aceasta pe scena din Quantic, pentru un show exploziv, cu un amestec fascinant de post-sludge, prog-sludge, post-black metal și post-metal. Trupa s- format în Atena, Grecia, în 2008, si combină melodicitatea și greutatea riff-urilor de chitară, melodii ciudate și țipete din altă lume.

Allochiria a susținut nenumărate spectacole live și festivaluri de-a lungul anilor, împărțind scena cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Botch, Deafheaven, Year of No. Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky și Deaf Kids.
Trupa a lansat un EP (2010) si două albume, Omonoia (2014) și Throes (Art of Propaganda, 2017). Al treilea album, intitulat Commotion a fost lansat în 2023, prin Venerate Industries.
Muzica Allochiria este tematică; se învârte în jurul oamenilor ca ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor lor zadarnice, a rutinelor dureroase și a consecințelor acțiunilor lor în lumea din jurul lor.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Top