Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole - Necântate - in gradina de vara Quantic

14 august 2020
Concert Alina Manole - Necântate - in gradina de vara Quantic
Vineri, 14 august 2020 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în gradina de vară a clubului Quantic, la un concert Alina Manole - Necântatele.


Informații despre eveniment

Alina Manole cântă foarte rar singură și mai ales atunci când are nevoie de energiile pe care o chitară, o voce și un public aproape îi pot da cel mai potrivit ecou drumului ei muzical. Oricum, "fata cu Luna Pătrată" este o excepție de la rețetele muzicale ale cantautorilor. Nu cântă despre Dragostea perfectă, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă, vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise.

Conceptul de concert se numește ȚNecântateȚ - definiție generică, ce include nu doar piesele deja cunoscute pe de rost, ci și cele de sertar, care ajung să vadă mai rar sau deloc lumina inimii spectatorilor.

De obicei, în București, există o apariție anuală single. În acest an de haos, apariția anuală (inițial programată pe 12 martie) a fost amânată până la acea dată și în acel loc care să corespundă unor condiții de siguranță optime pentru spectatori. Prin urmare, cu inima toată și cu asumare de reguli, "Necântate" se va desfășura vineri, 14 august 2020, în Grădina de Vară a Clubului Quantic din București.

Accesul spectatorilor se face începând cu ora 19:00.
Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro, iar accesul spectatorilor se face începând cu ora 19:00.
Prețul biletelor este de 40 de lei în presale și 50 de lei în ziua evenimentului, la intrare.
Numărul de locuri disponibile a fost limitat în condițiile legii, pentru siguranța și confortul spectatorilor.

Foto: Vladimir Ivanov #alinamanole #concert #quantic #necantate


Evenimente recomandate

Top