Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole live in Brasov

3 martie 2015
Concert Alina Manole live in Brasov
Marti, 3 martie 2015, Benediktus Production impreuna cu Tipografia, va invita de la ora 21:00 la o calatorie muzicala alaturi de Alina Manole.

Support act: 25 lei. Rezervari: 0722373090La inceputul lunii martie, Alina Manole, fata cu "Luna Patrata", pleaca intr-o calatorie muzicala ce va ajunge in clubul nostru pe 3 martie!

Turneul se desfasoara in perioada 3-9 martie si va include 6 orase (detaliu semnificativ intrucat pe 12 martie, in Bucuresti, va avea loc concertul aniversar al planetei sale muzicale, aflata in al 6-lea an de existenta oficiala).

Formula de scena a calatoriei muzicale inseamna Alina Manole (voce si chitara), Raul Kusak (pian) si Ovidiu Condrea (tobe).
Cantecele sunt cele atat de cunoscute, care vorbesc despre iubiri si relatii reale, pe alocuri cu subiecte tabu, pe alocuri cu ironie si umor, in stilul muzical pe care artista l-a consacrat si care i-a adus nu doar premii oficiale ci, mai ales, un public inteligent si cu simtul umorului

Alina Manole are darul de a transforma fiecare loc de concert intr-un adevarat spatiu magic, de spectacol. Va asteptam la o seara cu muzica Altfel, cu adevaruri spuse in numele nostru...

Concertul va incepe la ora 21:00
(Alina Manole este un om foarte punctual...daca veti intarzia s-ar putea sa fi inceput deja concertul!)

Accesul se face pe baza de bilet: 25 de lei
Informatii si rezervari la numarul de telefon: 0722373090

Mai multe detalii despre Alina Manole:
http://facebook.com/AlinaManoleOficial
http://www.alinamanole.ro

Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio


Evenimente recomandate

Top