Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole la Hard Rock Cafe

9 martie 2015
Concert Alina Manole la Hard Rock Cafe
Joi, 12 martie 2015, un nume aparte al scenei folk te așteaptă la un concert de poveste. Pe scena Hard Rock Cafe, ALINA MANOLE te invită la aniversarea a 6 ani  de "Lună pătrată"! Lasă-te cuprins "Cu drag" de gingășia... incomodă a Dragostei în 3, de contagioasa "Fericire de luni" și de magia "Lunii Pătrate",   într-o seară învăluită de emoție și acorduri de chitară!

De la albumul emblemă, "Luna pătrată", lansat în 2009, până în prezent, palmaresul ALINEI s-a îmbogățit cu încă trei materiale discografice, savurate de public și apreciate de critica muzicală: "Cu drag", "Dragoste in 3" si "Fericirea de Luni".

Iar în fiecare an, Luna Pătrată își are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole marchează primul său pas spre un nou folk altfel, așa zisul folk-jazz, dar și maniera în care de 6 ani încoace este celebrat muzical idealul fragil al perechii perfecte.

Formula de scenă o va aduce pe ALINA MANOLE alături de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.

Ca de obicei, va exista cel puțin o surpriză muzicală, în exclusivitate pentru cei prezenți pe 12 martie 2015 la Hard Rock Cafe. 



Evenimente recomandate

Top