Concert Alina Manole la Hard Rock Cafe

9 martie 2015
Joi, 12 martie 2015, un nume aparte al scenei folk te așteaptă la un concert de poveste. Pe scena Hard Rock Cafe, ALINA MANOLE te invită la aniversarea a 6 ani  de "Lună pătrată"! Lasă-te cuprins "Cu drag" de gingășia... incomodă a Dragostei în 3, de contagioasa "Fericire de luni" și de magia "Lunii Pătrate",   într-o seară învăluită de emoție și acorduri de chitară!

De la albumul emblemă, "Luna pătrată", lansat în 2009, până în prezent, palmaresul ALINEI s-a îmbogățit cu încă trei materiale discografice, savurate de public și apreciate de critica muzicală: "Cu drag", "Dragoste in 3" si "Fericirea de Luni".

Iar în fiecare an, Luna Pătrată își are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole marchează primul său pas spre un nou folk altfel, așa zisul folk-jazz, dar și maniera în care de 6 ani încoace este celebrat muzical idealul fragil al perechii perfecte.

Formula de scenă o va aduce pe ALINA MANOLE alături de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.

Ca de obicei, va exista cel puțin o surpriză muzicală, în exclusivitate pentru cei prezenți pe 12 martie 2015 la Hard Rock Cafe.