Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole in Puzzle Cafe Bistro & Live Events din Bucuresti

14 noiembrie 2013
Concert Alina Manole in Puzzle Cafe Bistro & Live Events din Bucuresti
Joi, 14 noiembrie 2013, sunteti asteptati in Puzzle Cafe Bistro & Live Events din Bucuresti la un un nou concert cu muzica Altfel semnat Alina Manole alaturi de unul dintre cei mai buni pianisti ai clipei jazz romanesti, Raul Kusak, si de Claudiu Purcarin, un tobosar de finete si vibratie. Un trio pentru concertul numit Dragoste in 3 intr-o ecuatie de stil muzical pe care Alina Manole si-l revendica, cu multe argumente, in plaja de stiluri autohtone. Nu, nu e folk, nu, nu e nici jazz, este doar o Muzica si o ecuatie de poveste care trebuie incercata live.

Acces pe baza de bilet, la intrarea in club: 30 de lei. Rezervari si info la telefon: 0772160031.
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei, Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



2-Concert_Alina_Manole_in_Puzzle_0vXVf2Er.pngAlina Manole e ca orice adult: nu se schimba. Ramane acelasi Om, daruit si sincer, pe scena si in afara ei. Muzica pe care o scrie pastreaza subiecte Tabu, scrise in Limba Romana. Dar, oricat s-ar vorbi despre emotii, de la extaz la furie, cuvintele ei se joaca, castiga sensuri noi, datorita povestilor celor care vin sa o asculte.

Ce vor canta acesti minunati artisti impreuna? Vor alege acele scenarii care le plac, scenarii de Dragoste, de Amanti, de Viata. Unele dintre ele se afla pe albumele deja scoase, altele isi asteapta randul in studio. Albumul Luna Patrata nu mai exista decat in casele celor care l-au cumparat deja, albumul Dragoste in 3 isi revendica sfirsitul de tiraj...asa ca Albumul nou si-a adunat deja cantecele care acum sunt prezente in fiecare concert in cautarea ecoului din inimile sufletelor care vin sa se marturiseasa, inteligent si cu umor, cu toate pacatele.

Experienta unui concert Alina Manole bulverseaza pentru ca, spre deosebire de prestatia mecanica a multor performeri din showbiz, muzica ei are acea inteligenta emotionala a oamenilor care traiesc si aleg cum sa o faca. si e, mai presus de orice, pentru fiecare dintre spectatori, o experienta extrem de personala.

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/640522732665432
Pagina oficiala a artistei: https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial

Fragmente de concert:
Explica-mi si mie http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
Tu taci http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc
Dragoste in 3 http://www.youtube.com/watch?v=og5iQsbAQoM



Concert Alina Manole - Dragoste in 3
Formula de concert: Alina Manole (voce, chitara)
Raul Kusak (clape), Claudiu Purcarin (tobe)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top