Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole in Clubul Taranului

5 iunie 2010
Concert Alina Manole in Clubul Taranului
Sambata, 05 iunie 2010 sunteti invitati in Clubul Taranului din Bucuresti la un concert al trupei Alina Manole incepand cu ora 22:00. Formula de concert: trio - Alina Manole (chitara si voce), Tudor Olaru (bass) si Adrian Cristescu (pian). In Clubul Taranului din Bucuresti va avea loc primul concert de vara si unul dintre putinele care vor fi desfasurate in Capitala in perioada urmatoare (artista are deja programate o serie de concerte in tara, concerte ce vor fi anuntate in curand).

Recomandam rezervarea din timp a locurilor la numarul de telefon: 021.310.80.48.

Concertele Alinei Manole nu sunt usoare pentru cine vine sa le vada si sa le asculte. Muzica ei rascoleste toate amintirile, momentele de fericire, temerile, singuratatea, rasul copilaresc de care ai uitat. A fi prezent la un concert Alina Manole inseamna un exercitiu de imaginatie pe care cel mai bine il "joaca" oamenii cu mintea deschisa. Oamenii din Romania Cealalta, cea a bunului simt, a inteligentei, a deschiderii catre Arta.

Va invitam sa veniti la un concert Alina Manole. Cu prietenii dragi dar si cu prietenii invizibili, cu piticii vostri, cu cei pe care inca ii mai iubiti, cu bucatelele voastre de Luna Patrata.

Piesele cuprinse in setlist-ul de concert sunt compozitii proprii ale artistei. O parte dintre ele se regasesc pe albumul "Luna Patrata", o parte sunt deja cunoscute publicului din concertele live si vor fi incluse pe urmatorul material discografic.

Un eveniment MHO Music.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă