Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole in Club Prometheus Bucuresti

24 februarie 2012
Concert Alina Manole in Club Prometheus Bucuresti
Vineri, 24 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Alina Manole & Band in Clubul Prometheus din București.

Pretul unui bilet este 25 lei.

24 februarie - conform unor studii de specialitate (și nu glumim) "aceasta este ziua în care toate păsările și animalele se împerechează"*.
Conform calendarului de concerte cu semnificație și consistență când vine vorba de calitatea muzicii, pe 24 februarie 2012 va avea loc concertul "Dragoste în 3" al artistei folk-jazz Alina Manole. O sărbătoare muzicală la care sunt așteptați cei îndragostiți, cei care (încă) iubesc, cei care încă mai cred că muzica vindecă și înseninează sufletul.

Alături de Alina Manole, pe scenă vor urca Adrian Cristescu (clape), Tudor Olaru (bas). În această formulă de concert, Alina va dezvălui fața cea mai frumoasă a planetei "Luna Pătrată", planetă pe care Dragostea e permisă, în orice formă. În plus, se anunță și surprize muzicale... Åži dacă sărbătoarea de Dragobete a pornit (se pare) de la fiul Babei Dochia (responsabilă oare cu urgia vremii de acum?), responsabili pentru o seara de vis, zâmbet și căldură vor fi artiștii care vor urca pe scena Clubului Promethevs, vineri, 24 februarie 2012!

Rezervări la 021-33 666 38; 021-33 666 78 de luni până vineri între orele 10:00 - 19:00, sâmbată și duminică între orele 18:00 - 20:00

Parteneri media: Hotnews, Jurnalul Național, Let's Rock, Port.ro, 4arte.ro, The Gig, Foreverfolk, Metalhead, BestMusic, Muzicabuna.ro, Metropotam, iconcert.ro, Psihologul Muzical (RRA), Top Romanesc.

https://http://www.facebook.com/AlinaManoleOficial
http://www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro

*pentru mai multe informații despre sărbătoare și semnificații:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete
MHO Music


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top