Noutăți și comunicate

Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe, București

13 noiembrie 2019
Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe, București
Miercuri, pe 13 noiembrie 2019, sunteți invitați la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu Alifantis și trupa sa, pentru a vă prezenta showul "Alifantis & ZAN".


Detalii despre Nicu Alifantis

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, iar vasta sa experiență muzicală și teatrală de peste 45 de ani a semnat muzica pentru numeroase spectacole de teatru consecrate, în paralel construindu-și propriul stil artistic inspirat din versurile marilor poeți români, dar și creații proprii, dobândindu-și astfel locul printre cei mai prolifici cantautori contemporani.

Marca Alifantis & Zan și-a croit propriul drum muzical ce pornește încă din 1995, cei doi artiști, cu deosebita lor afinitate artistică, provin din zone muzicale diferite, cu personalitate artistică puternic individualizată, și totuși reușesc împreună să atingă noi cote de performanță în concertele lor.


Detalii bilete eveniment

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Biletele au urmatoarele preturi:
  • Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 89 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tăi preferați și sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top