Noutăți și comunicate

Concert Ali Campbell (UB 40) la Sala Palatului din Bucuresti

16 iunie 2011
Concert Ali Campbell (UB 40) la Sala Palatului din Bucuresti
Joi, 16 iunie 2011, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui un concert Ali Campbell, vocea legendara a grupului UB40, incepand cu ora 20:00.  Accesul in Sala Palatului va fi permis incepand cu orele 19:00, iar in deschidere ne vor incanta cei de la trupa TAXI care vor sustine un mini recital de 30 de minute.

Biletele de concert au preturi de 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei și 220 lei si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro.
Eventim va infiinta o noua casa de bilete la intrarea nr. 1 a Salii Palatului (intrarea publicului). Va recomandam insistent sa nu va procurati bilete decat din reteaua Eventim, pentru a nu fi in pericolul de a intra in posesia unor bilete contrafacute. Biletele vor fi verificate la intrarea in Sala Palatului cu scannere speciale care vor depista orice bilet fals.

Desi vinul rosu l-a facut celebru, Ali Campbell, vocea legendarei trupe UB40, prefera sampania.

Initial scris si interpretat de Neil Diamond, "Red Red Wine" a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri ale grupului britanic UB40, ajungand pe locul 1 in prestigiosul Top Billboard in 1983. La 28 de ani de cand a lansat aceasta versiune a piesei, Ali Campbell o va interpreta pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe 16 iunie.

Ali Campbell ajunge pe 16 iunie pentru prima data la Bucuresti. Artistul a avut amabilitatea de a raspunde cererii Fundatiei FARA de a participa intr-un eveniment caritabil. Ca urmare, toate incasarile provenite din vanzarea biletelor se vor duce direct catre aceasta fundatie care sprijina peste 3000 de copii saraci, orfani sau cu dizabilitati.

Mai mult decat atat, Ali Campbell a fost de acord ca sumele provenite din vanzarea la concert a ultimului sau album, "Great British Songs", sa fie de asemenea donate catre Fundatia FARA.

Ali Campbell va sosi la Bucuresti in dupa-amiaza zilei de 15 iunie. Pe 16 iunie va sustine o conferinta de presa si va acorda interviuri. Apoi artistul se va pregati se ofere publicului bucurestean un show de zile mari care va cuprinde, in proportie covarsitoare, hit-urile carora le-a dat viata alaturi de fostii sai colegi de la UB40.

"Red, Red Wine" nu va lipsi din repertoriul zilei de 16 iunie. Cu toate ca unul dintre cele mai mari hit-uri lansate de Ali Campbell impreuna cu UB40 are ca subiect vinul rosu, aceasta bautura nu se afla pe lista de cerinte a artistului. Campbell va sarbatori reusita concertului de la Bucuresti cu un pahar de sampanie Moët & Chandon, racorita cum se cuvine.

Pe langa sampanie Campbell nu a avut multe pretentii catre organizatori - o cabina personala in care sa gaseasca ceai cu miere si lamaie si cafea proaspat facuta, apa plata si sucuri de fructe.

Ali Campbell si trupa sa vor fi introdusi in scena de Printesa Marina Sturdza, unul dintre patronii spirituali ai Fundatiei FARA alaturi de HRH Printul Charles si Nicole Kidman.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Magic FM, Kiss TV, Romania Libera, Ring, Sapte Seri, Port.ro, Ziare.com, Eva.ro, Cocor Media Channel, iConcert.ro

Sponsorul evenimentului este ADECCO RESURSE UMANE, o companie careia ii multumim pentru implicarea in aceasta actiune de Responsabilitate Sociala Corporatista!



Evenimente recomandate

Top