Noutăți și comunicate

Concert ALEXANDRU ZARNESCU in club 100 Crossroads

20 aprilie 2010
Concert ALEXANDRU ZARNESCU in club 100 Crossroads
Marti, 20 aprilie 2010, incepand cu ora 21:00 sunteti asteptati la un concert ALEXANDRU ZARNESCU in club 100 Crossroads. Alaturi de Alexandru Zarnescu va canta la claviaturi Sorin Gabriel Dragos si, in calitate de invitat special, Oana Hanganu.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

ALEXANDRU ZARNESCU a inceput studiul muzicii de mic, de la 4 ani, al chitarii de la 16. Prima sa formatie se numea Amiral si canta cu aceasta prin cluburi, obtinand si un premiu la Festivalul Cantarea Romaniei. Dupa anii 70 a cantat o perioada cu formatia Polifonic, participand la turnee in Iugoslavia, R.D.G., Bulgaria, in aceasta tara fiindu-le decernat si un premiu international. Dupa ce in 77 a fost membru al formatiei Sincron (al carei solist era binecunoscutul Cornel Fugaru), ulterior a conceput alaturi de Nicolae Enache, Romeo Beianu si Nucu Mazilescu formatia Continental. Atunci a fost inregistrat si primul disc, la Electrecord, disc intitulat "Ploaie de lumina". In 1980 a intrat in Cenaclul Flacara alaturi de formatia FlaPo, formatie care orchestra si acompania mai multi solisti in cadrul spectacolelor. In paralel a desfasurat si activitate solistica si a compus o serie de piese ce au devenit foarte cunoscute, castigand si diferite premii "Dor de Eminescu", "Ultima zi", "Castelul", "Dusa-i tineretea".

Dupa interzicerea Cenaclului Flacara in 1985, ALEXANDRU ZARNESCU si-a continuat activitatea concertistica, atat ca solist, cat si ca instrumentist, obtinand si colaborari cu diferite televiziuni. A cantat in situatii din cele mai diverse, fie pe vase de croaziera, fie in turnee, unul dintre acestea fiind facut, de exemplu, impreuna cu prestigioasa formatie The Platters (cunoscuta pentru hiturile "Only you", "Unchained Melody" sau "The Great Pretender") si a realizat propriul album, intitulat "Ultima zi".Auditii:
- Alexandru Zarnescu - "Castelul":
http://www.youtube.com/watch?v=wVBg8YsSkCc&feature=related
- Alexandru Zarnescu - "Ultima zi":
http://www.youtube.com/watch?v=sHNQg1vp8oQ
- Alexandru Zarnescu - "Dor de Eminescu":
http://www.youtube.com/watch?v=hpp93e3vlSg
- Ovidiu Haidu & Flapo - Alexandru Zarnescu - "Pustoaico" (Cenaclul Flacara): http://www.youtube.com/watch?v=Pt61z_taAyo&feature=related

Adresa Club 100 Crossroads: Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2, Bucuresti.
Contact & rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561
http://100crossroads.blogspot.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă