Noutăți și comunicate

Concert Alexandru Andrieș la Hard Rock Cafe, București

15 februarie 2019
Concert Alexandru Andrieș la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 15 februarie 2019 sunteţi invitaţi începând cu ora 20:00 la Hard Rock Cafe din București la concertul artistului Alexandru Andrieș.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Ca de fiecare dată, Alexandru Andrieș va avea alături de el pe scenă o serie de muzicieni de calibru care completează formula pentru "cea mai frumoasă seara": Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

  • VIP - loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire cu Alexandru Andrieș, fotografie și CD semnat de artist): 120 lei
  • Categoria 1 - loc la masă în fața scenei: 95 lei
  • Categoria 2 - loc la masă în sală: 75 lei
  • Categoria 3 - loc în picioare: 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
Bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-alexandru-andries-in-premiera-la-hard-rock-cafe-37061/

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pagină eveniment - https://www.facebook.com/events/1147594228742340/
Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic
https://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top