Noutăți și comunicate

Concert Alexandru Andrieș in club Quantic

10 iulie 2021
Concert Alexandru Andrieș in club Quantic
Sâmbătă, 10 iulie 2021, Alexandru Andrieș aduce pe scena din clubul Quantic (București) spectacolul "ANDRIEȘ DIN NOU LA QUANTIC". După o pauză concertistică destul de mare, după o perioadă lipsită de concerte, suntem convinși că revederea cu marele muzician este așteptată de toată lumea. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat. Așa că vă sfătuim să vă grăbiți și să achiziționați biletele dorite din timp. Evenimentul se va organiza în conformitate cu normele sanitare în vigoare la data desfășurării.

Prețul unui bilet este de 80 de lei.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

... iată că după o pauză destul de lungă [ pentru care nu avem nici o vină ] ajungem din nou la Quantic Club: concertul promis acum multă vreme se va întâmpla în 10 iulie 2021 - pe scenă, alături de mine, vor fi MARIA IOANA MÎNTULESCU, BERTI BARBERA, CĂLIN GRIGORIU și SORIN ROMANESCU, iar sunetul va fi asigurat de VICTOR PANFILOV. .. abia așteptăm să ne reîntâlnim cu publicul de la Quantic, mereu ne-am simțit excelent aici și sunt sigur că la fel va fi și acum : pregătiți-vă pentru o seară frumoasă pe care o vom petrece împreună - pe curând!!!

a declarat Alexandru Andrieș

Link bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-andries-din-nou-la-quantic-63601/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de plata SelfPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top