Noutăți și comunicate

Concert Alexandra Ușurelu la Hard Rock Cafe

12 aprilie 2018
Concert Alexandra Ușurelu la Hard Rock Cafe
Joi, 12 aprilie 2018, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un concert special Alexandra Ușurelu.

Artista revine pe scena Hard Rock Cafe cu band-ul său complet. Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei povești muzicale de succes. S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Evenimentul din 12 aprilie 2018 o va readuce pe artista Alexandra Ușurelu pe scena Hard Rock Cafe într-un concert mult așteptat, alături de band-ul ei.


Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 70 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 49 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top