Noutăți și comunicate

Concert Alexandra Usurelu & band la Hard Rock Cafe

7 aprilie 2016
Concert Alexandra Usurelu & band la Hard Rock Cafe
Joi, 7 aprilie 2016, incepand cu ora 21:30, sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert Alexandra Usurelu & Band.

În toiul pregătirilor pentru cel de-al doilea album ce este programat a fi lansat în toamna acestui an, Alexandra Ușurelu anunță la Hard Rock Cafe singurul concert din București din luna aprilie.

Primul său album, "La capătul lumii", a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru "Cel mai bun album al anului 2015", înregistrând peste 10.000 de exemplare vândute. Cu 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani jumătate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.

Alexandra Ușurelu este vocea caldă ce cântă despre oameni, nu despre lucruri, cu un timbru vocal aparte ce o poziționează în categoria artiștilor ușor recognoscibili.

Joi, 7 aprilie 2016, Alexandra aduce o formulă spectaculoasă de concert pe scena Hard Rock Cafe, cu instrumente precum harpă și flaut.

Astfel, ea va fi acompaniată de band-ul său format din compozitorul și producătorul Bobby Stoica, chitaristul Mirel Cumpănaș, cunoscut din band-ul de la Vocea României, trupa Cargo sau din colaborări cu artiști precum Narcisa Suciu, percuționistul Florin Romașcu de la trupa Cobzality și contrabasistul de jazz Adrian Flautistu, dar și de Miruna Vidican la harpă și Cristina Răducan la flaut.

Biletele pentru showul Alexandra Usurelu & band se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa tot 40 de lei - acces general, cu loc la masă sau fără loc în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top