Noutăți și comunicate

Concert Alex & The Fat Penguins și Lexem în The Pub, București

20 aprilie 2019
Concert Alex & The Fat Penguins și Lexem în The Pub, București
Sâmbătă, 20 aprilie 2019 sunteţi invitaţi la un concert electric Alex & The Fat Penguins. Trupa se pregătește să celebreze 3 ani de existență printr-un concert de zile mari în The Pub, București. În deschidere vor urca pe scenă frații de peste Prut de la formația Lexem.

Bilete aici - https://bit.ly/2GcXdzH
Facebook event - https://bit.ly/2UOJHKR


Informații despre trupa Alex & The Fat Penguins

După primirea călduroasă pe care i-a oferit-o publicul prezent la Arenele Romane la festivalul #DinBasarabia din urmă cu două săptămâni, trupa revine în formulă electrică și promite un show exuberat, electrizant și revigorant, cu invitați surpriză, cu piese nou-nouțe interpretate live în premieră și nu numai.

Până la revederea din clubul The Pub, Alex & The Fat Penguins rememorează concertul acustic sold out de la unteatru de pe data de 7 martie, susținut cu prilejul lansării precedentului single - Urlă Pământul.

Urmăriți Omul fără zei, live acustic https://youtu.be/98lpmqEYy_8

În perioada următoare, formația va publica pe YouTube și alte filmări din cadrul acestui eveniment.

În urmă cu o săptămână, Alex & The Fat Penguins au dezvăluit noul single acompaniat de videoclip, Somebody, o piesă care privește cu optimism spre noi începuturi și noi orizonturi https://youtu.be/21onSsiHmjc

"Somebody este piesă cu cel mai optimist mesaj de până acum, este o piesă despre renaștere, fie că e vorba de una spirituală, de o renaștere a naturii, sau pur și simplu despre renașterea ciclică a ființelor de pe pământ", a declarat Alex Coțofan.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool" lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria - "Amiral", iar prin "Urlă Pământul" au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).