Noutăți și comunicate

Concert Alex & The Fat Penguins și Lexem în The Pub, București

20 aprilie 2019
Concert Alex & The Fat Penguins și Lexem în The Pub, București
Sâmbătă, 20 aprilie 2019 sunteţi invitaţi la un concert electric Alex & The Fat Penguins. Trupa se pregătește să celebreze 3 ani de existență printr-un concert de zile mari în The Pub, București. În deschidere vor urca pe scenă frații de peste Prut de la formația Lexem.

Bilete aici - https://bit.ly/2GcXdzH
Facebook event - https://bit.ly/2UOJHKR


Informații despre trupa Alex & The Fat Penguins

După primirea călduroasă pe care i-a oferit-o publicul prezent la Arenele Romane la festivalul #DinBasarabia din urmă cu două săptămâni, trupa revine în formulă electrică și promite un show exuberat, electrizant și revigorant, cu invitați surpriză, cu piese nou-nouțe interpretate live în premieră și nu numai.

Până la revederea din clubul The Pub, Alex & The Fat Penguins rememorează concertul acustic sold out de la unteatru de pe data de 7 martie, susținut cu prilejul lansării precedentului single - Urlă Pământul.

Urmăriți Omul fără zei, live acustic https://youtu.be/98lpmqEYy_8

În perioada următoare, formația va publica pe YouTube și alte filmări din cadrul acestui eveniment.

În urmă cu o săptămână, Alex & The Fat Penguins au dezvăluit noul single acompaniat de videoclip, Somebody, o piesă care privește cu optimism spre noi începuturi și noi orizonturi https://youtu.be/21onSsiHmjc

"Somebody este piesă cu cel mai optimist mesaj de până acum, este o piesă despre renaștere, fie că e vorba de una spirituală, de o renaștere a naturii, sau pur și simplu despre renașterea ciclică a ființelor de pe pământ", a declarat Alex Coțofan.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool" lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria - "Amiral", iar prin "Urlă Pământul" au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top