Noutăți și comunicate

Concert al trupei ISOLIER BAND in CLUB 100 CROSSROADS

27 octombrie 2010
Concert al trupei ISOLIER BAND in CLUB 100 CROSSROADS
Miercuri, 27 octombrie 2010, sunteti invitati incepand cu ora 21:00 in CLUB 100 CROSSROADS la un concert ISOLIER BAND.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Contact si rezervari: 0745250339, 0734662579
Adresa club 100 Crossroads : Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2, Bucuresti.

Blues? Rock? Bossa Nova? Cate putin din toate, si ceva mai mult. Aceasta va asteapta la concertul Isolier Band in Club 100 Crossroads.

Trupa Isolier Band este formata din Ionut "John" Stoicescu (voce, chitara ritmica), George "Joe" Tache (tobe) si Andrei Soanca (chitara solo). Chiar daca cei trei au inceput sa cante impreuna anul acesta, fiecare dintre ei a trecut anterior prin experiente muzicale, in diverse formule de la folk la pop-rock.

Bazele trupei au fost puse de Ionut si Andrei, dintr-o joaca, cantand blues, de cele mai multe ori creat ad-hoc. Aparitia lui George a dus catre ideea unei formatii de blues-rock. Cu toate acestea, pe masura ce piesele au fost construite, cei trei au inceput sa cocheteze si cu alte zone muzicale, trecand de la classic blues la rhythm blues, funk, bossa nova si classic rock. Cu toate acestea, bandul mentine o tematica de blues rock.

Bandul prezinta piese proprii si un sound care pastreaza identitatea trupei, dincolo de genurile muzicale abordate, iar cei trei au simtit nevoia unui reactii a publicului. Astfel, trupa a avut primele aparitii scenice in primavara si vara acestui an. Reactia celor din public, dar si felul in care piesele s-au legat pe scena i-a convins ca sunt pe drumul cel bun.

Prin urmare, daca iti place blues-ul, daca esti fan al rock-ului, daca pur si simplu doresti sa asculti Altceva, te asteptam la concert.


100 Crossroads
http://100crossroads.blogspot.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă