Noutăți și comunicate

Concert al trupei Benetone Band in Old City

18 decembrie 2010
Concert al trupei Benetone Band in Old City
Sambata, 18 decembrie 2010 Old City va gazdui un concert al trupei Benetone Band de la ora 21:00.

Intrarea este gratuita.

Ce faci miercuri seara? Vino la Old City pentru a darui un zambet in prag de sarbatori celor ce au fost mai putin norocosi decat noi! Sambata, 18 decembrie, BENETONE Band canta la Old City in incheierea campaniei umanitare "Mo Craciun exista!", campanie organizata cu sprijinul Old City Lipscani Beer Garden, Salon Divine, Cara Dans si Editura Litera.

De data aceasta BENETONE Band iti propune distractie la mijloc de saptamana. Astfel, Porro, Mircea, Alex si Thomas iti ofera miercuri seara the classic rock experience si te invita sa aduci cu tine ursuletul de plus, jucariile tale, hainute, dulciuri si orice mai doresti sa donezi in prag de sarbatori copiilor care au avut mai putin noroc decat noi. BENETONE Band va strange aceste donatii si le va darui unui orfelinat bucurestean.

Asadar, miercuri seara nu poti sta acasa! Ia-ti prietenii cu tine si vino la Old City pentru a participa la un nou concert umanitar marca BENETONE Band!

Intrarea la eveniment este gratuita si poti rezerva locuri la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Old City, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top