Noutăți și comunicate

Concert Akral Necrosis in Quantic - Program si reguli de acces

7 iunie 2021
Concert Akral Necrosis in Quantic - Program si reguli de acces

Akral Necrosis adera la primul val din sezonul mult asteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie 2021, in gradina de vara a clubului Quantic. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album "The Greater Absence". Blackened punkerii de la Slicer revin pe scena ca invitati speciali in deschiderea concertului Akral Necrosis.

Bilete sunt puse in vanzare online in reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei. Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

Biletele pot fi achizitionate de la urmatorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-akral-necrosis-club-quantic-the-greater-absence-prezentat-integral-63361/

Programul concertului:

- 18:30 - 19:30 - Open Doors
- 19:30 - 20:15 - SLICER
- 20:30 - 22:00 - AKRAL NECROSIS

Reguli de access:

Participarea va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și care au mai mult de 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă un test RT-PCR negativ pentru infecția cu SARS-CoV2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și persoanelor care se află în perioada cuprindă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioare momentului în care a fost confirmată infecția cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale: test RT-PCR pozitiv la dată diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității. Dacă până 10 iunie apar modificări, le vom anunța imediat.

Dupa ce in toamna s-a numarat printre ultimele trupe care au mai putut concerta in Bucuresti inainte de reinterzicerea evenimentelor publice, in 2021 Akral Necrosis dezgheata starea de fapt si se intoarce pe scena pentru a oferi fanilor experienta completa a celui mai recent album.

"The Greater Absence" este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming sau la urmatorul link:
https://youtu.be/n7FV4aM_PME
Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, aparuta in scena underground inca din 2016. Participand la concerte si festivaluri, atat in tara cat si-n afara si axandu-se pe material propriu, mascatii din Slicer se remarca prin teme lirice horror si piese scurte si agresive, insiprati fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.

https://slicer.bandcamp.com/

Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/120580180077263/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top