Noutăți și comunicate

Concert Akral Necrosis în Club Quantic din București

13 martie 2018
Concert Akral Necrosis în Club Quantic din București
Vineri, 18 mai 2018, la un concert al trupei Akral Necrosis în Club Quantic, blackerii de la Akral Necrosis vor canta la Bucuresti, pe traseul unui turneu-fulger prin cateva dintre cele mai importante 3 orase din tara, denumit Festering Spring Tour.
Trupa pregateste un setlist de 80 de minute in care vor fi incluse piese in premiera de pe viitorul album de studio, anuntat sa intre in inregistrari anul acesta. Numele formatiilor invitate sa participe alaturi de Akral Necrosis la concertul de pe 18 mai vor fi comunicate in perioada imediat urmatoare. Biletele se pot achizitiona la pret presale de 20 de lei de pe iabilet.ro sau de la intrare, in seara concertului, cu 25 de lei.

In 2018, Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisa de concerte grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul, programat la mijlocul lunii mai, va trece prin Cluj (17 mai, Hard Club), Bucuresti (18 mai, Quantic) si Iasi (19 mai, Rock'N Iasi).

Dupa un an sabatic in privinta activitatii live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregateste din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfactie de fani si bine receptat de presa internationala datorita unui black metal taios si lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzatoare pentru gen.

"Underlight", ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Pagina oficiala de FB:
https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Line-up Akral Necrosis:
  • Octav Necrosis – voce
  • Victor – chitara
  • Gabriel – chitara
  • Soyos – bass
  • Traian SullenSun – tobe
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pagina oficiala de FB a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/788484321341418/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top