Noutăți și comunicate

Concert Agora, Volstead Akt si T.B.A. in Bazar Pub din Brasov

10 iunie 2015
Concert Agora, Volstead Akt si T.B.A. in Bazar Pub din Brasov
Miercuri, 10 iunie 2015, Benediktus Production va invita de la ora 21:00 la o seara punk in Bazar Pub din Brasov alaturi de trupele Agora (RO), Volstead Akt (Fr) si T.B.A. (Ro). Support act: 10 lei.

Fb event: https://www.facebook.com/events/815340285228598/Turneu national cu trei trupe: AGORA (Romania), VOLSTEAD AKT (Franta), T.B.A. (Romania). Turneul va trece prin 9 orase, in perioada 5 - 14 iunie 2015.

Toate trupele vor lansa materiale discografice cu ocazia turneului.
  • 5 iunie Buzau
  • 6 iunie Galati
  • 9 iunie Bucuresti
  • 10 iunie Brasov
  • 11 iunie Sibiu
  • 12 iunie Cluj
  • 13 iunie Oradea
  • 14 iunie Timisoara/AradAGORA (Romania)

Ceva nou? Poate.
Altfel? Cu siguranță da.
Direct. Sincer. Fără menajamente.
Acest turneu marcheaza lansarea celui de-al doilea material discografic al trupei, albumul "O meritam".

AGORA este o trupa formată din patru oameni diferiți ca vârste, obiceiuri și vieți cotidiene, dar uniți prin dorința de a cânta, de a face ceva nou și de a-și spune propriile păreri (poate neortodoxe dar cu siguranță venite din inimă) în fața publicului larg.AGORA cântă rock alternativ în ritm de dans. Punk cu riff-uri de pian. Reggae cu versuri violente. Rock `n Roll în căutare de soluții.

http://www.facebook.com/trupaagora
http://www.youtube.com/AGORAofficialchannel
http://www.soundcloud.com/agora-roVOLSTEAD AKT (France)

Grup de hardcore punk infiintat in 2013 in Saint Etienne, Volstead Akt propune un hardcore old school cu versuri in limba engleza. Cu un material discografic la activ, trupa a avut o bogata activitate concertistica in Franta dar si la festivaluri de gen din Europa. In 2015 trupa lanseaza albumul "Out of Order" pe care il va prezenta in cadrul turneului din Romania.

http://volsteadakt.bandcamp.com
http://www.volsteadaktpunk.blogspot.frT.B.A. (Romania)

Cu un nume parca predestinat, T.B.A. este una dintre putinele trupe din Romania care canta un punk rock sincer si fara compromisuri. Cvartetul bucurestean s-a infiintat in 2014, influentele muzicale venind din scena americana (NOFX, Rancid, No Use For A Name). Cu ocazia turneului, trupa isi va lansa primul EP.

https://m.facebook.com/tbaromanianpunkbandUn eveniment sustinut de Romanian Rock Radio !
Evenimente recomandate

Top