Noutăți și comunicate

Concert AG Weinberger in The Silver Church

23 noiembrie 2009
Concert AG Weinberger in The Silver Church
Luni, 23 noiembrie 2009, sunteti invitati de la ora 20:00 in The Silver Church la un concert AG Weinberger. La aproape jumatate de an de la ultimul sau concert aici, AG Weinberger revine pe altarul muzicii la The Silver Church pentru a-si propovadui cu zel misionar crezul : Blues is Sex. Cu si mai multa pasiune, in acorduri rascolitoare de chitara si emanand o voluptate muzicala strigatoare la cer intr-o a biserica a sunetelora, artistul va reinsufleti piese mai vechi si mai noi, intr-un playlist surprinzator de fiecare data.

"Sa canti intr-o 'biserica' despre blues si sex iti da acel fior al sacrilegiului artistic, te face sa te simti vinovat pentru pasiunea din tine, pentru pofta cu care iti canti suferinta si felul in care tanjesti dupa dragoste... Lupta aceasta dintre nevoia de a te dezlanui total si retinerea sfioasa pe care ti-o imprima altarul genereaza scantei pe scena...", a declarat artistul.

Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00. Biletul costa 40 de lei si poate fi cumparat din Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon si din magazinele Music Shop si pe www.bilet.ro.

In seara concertului, la intrarea in The Silver Church, biletul va costa 50 de lei.

Adresa club The Silver Church : Plevnei Nr.61, Bucuresti
www.tscarena.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top