Noutăți și comunicate

Concert Adrian Ivanitchi si Eugen Avram in club MoJo Brit Room

3 mai 2011
Concert Adrian Ivanitchi si Eugen Avram in club MoJo Brit Room
Marti, 03 mai 2011, e-Folk Events vă invită începând cu ora 20:30 în clubul MoJo Brit Room la un concert extraordinar in compania unuia dintre cei mai cunoscuti artisti folk din Romania Adrian Ivanitchi. Alaturi de Adrian Ivanitchi pe scena se va afla Eugen Avram, o prezenta constanta a serilor de folk din clubul MoJo Brit Room.

Prețul unui bilet este de 15 lei,  respectiv 10 lei pentru elevi si student. Biletele se pot cumpara de la intrarea in club. Pentru contact și rezervari sunați la numărul de telefon 0751.229.308.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.

Adrian Ivanitchi s-a născut în Sighisoara în 1947. A studiat la Scoala Tehnica de Arhitectura si Constructii din Bucuresti (1965-1967) si la Facultatea de Filologie a Universitătii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca ( 1975-1980). Este compozitor, textier, interpret, chitarist, clapar și a început să cante in 1964, cand statea in parcul Cetatii si "fura" acorduri de la cantaretii sasi, care dadeau adevărate spectacole. In anii de liceu a facut o mică formație cu care canta la serbarile scolii.

Ajuns la Bucuresti pentru studii, a cantat în trupele Coral si Sideral, ultima fiind considerată una dintre cele mai bune de la acea vreme. In 1967 a cantat în trupa Sfinx pană in momentul plecării lui în armată. Ulterior, se întoarce în Sighisoara, unde pune bazele trupei Tarabostes cu care canta muzică folk. In 1974 debutează in Cenaclul Flacara, cu care a cantat pe foarte multe scene din tara pana în 1981.

Apoi a colaborat la Televiziunea Romana ca si consilier muzical la emisiunile realizate de Adrian Paunescu. In scurt timp se reintoarce in Sighisoara unde isi continua activitatea la Casa de Cultura si Casa Tineretului.

De-a lungul timpului a obtinut numeroase distinctii, iar în 2002 a reusit să termine albumul "Amintirea Paradisului". In ultimul timp, își desfasoară activitatea muzicala la Centrul Interetnic, unde incearca sa indrume si pe altii in acest domeniu.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul http://www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu, Diseara.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top