Noutăți și comunicate

Concert Adi Cristescu & Band in Watt Club

5 martie 2011
Concert Adi Cristescu & Band in Watt Club
Sambata, 5 martie 2011, sunteti invitati in Watt Club incepand cu ora 21:00 pentru un concert deosebit cu Adi Cristescu & Band.

Pretul unui bilet este 20 lei. Pentru rezervari la eveniment sunati la numarul de telefon 021/3206024. Harta locatie: http://tinyurl.com/undeeWattclub
Adresa club Watt : Strada Vulturilor, Nr. 35 A (intersectia cu strada Traian), Bucuresti.

Desi cunoscut mai degraba ca si compozitor de hit-uri si ca vocea masculina din piese celebre interpretate alaturi de cele mai mari vedete ale muzicii romanesti, Adi Cristescu revolutioneaza industria show-biz-ului autohton printr-un concept de show live cu trupa in pura traditie americana: de la jazz la rock'n'roll, trecand prin hituri actuale sau evergreenuri, Adi, alaturi de trupa sa ridica orice audienta in picioare si transforma orice fel de eveniment intr-unul de neuitat.

Dupa clobarorari cu cu artisti romani celebri ( Andra, Lavinia, Elena Gheorghe, Geo da Silva, Neylini, Conect-R, Dj Sava, Nick Kamarera, Zero, Red-Blond, Pepe, Oana Zavoranu, Marcel Pavel, Anda Adam), Adi Cristescu porneste pe drumul carierei muzicale proprii, sustinut si de trupa sa cu care concerteaza in forta, alaturi de care va oferi un show muzical de cea mai buna calitate.

Sursa: Watt Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top