Noutăți și comunicate

Concert Adi Barar Band la Bucuresti pentru lansarea albumului „Hold On”

2 iunie 2017
Concert Adi Barar Band la Bucuresti pentru lansarea albumului „Hold On”
Vineri, 2 iunie 2017, chitaristul si liderul trupei Cargo, Adi Barar, lanseaza albumul de blues „Hold On!”, in cadrul unui concert care va avea loc la Beraria H din București.Albumul „Hold On!” include reinterpretari ale unor melodii din repertoriul unor artisti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors. Piesele sunt inregistrate alaturi de invitati ca Loris Negrut (chitara si clape), Claudia Negrut (backing vocal) si Teodor Pop (clape, hammond, pian).

„Chiar daca unii spun ca blues-ul este un gen de nisa, mie nu mi se pare asa. Dovada concreta o avem la concertele noastre, unde vine multa lume. Eu consider ca blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului“, a declarat Adi Bărar.

Adi Barar Band a luat nastere in anul 2009 din dorinta liderului formatiei Cargo de a se reintoarce la radacinile stilului care a pus baza dezvoltarii sale ca artist. Alaturi de Adi Barar “Barezze”, la chitara si voce, din band fac parte si Kombell Cramba la bass si Cristi Ratiu „Acidutu” la tobe.

Primul single extras de pe albumul „Hold On!” este „Same Old Blues” si este lansat cu cateva zile inainte de concertul de lansare al albumului.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1335223576546559/

https://www.youtube.com/watch?v=SqKCuZT5N8Q


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top