Noutăți și comunicate

Concert ADEPT in premiera in Romania, in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019

4 decembrie 2018
Concert ADEPT in premiera in Romania, in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019

ADEPT este noul nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019. Trupa va sarbatori implinirea a 10 ani de la lansarea albumului de debut "Another Year of Disaster". Festivalul va avea loc intre 1 - 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

https://www.youtube.com/watch?v=9S5XTN6vgDg

Infiintat in 2004, de Robert Ljung (voce), Gustav Lithammer (chitara) si Filip Brandelius (bas), grupul suedez a cunoscut o ascensiune rapida datorita energiei si fortei generate de piesele compuse.

Adept, care va canta pentru prima data in Romania, are la activ trei EP-uri si patru albume: "Another Year of Disaster" (2009), "Death Dealers" (2011) materialul care marcheaza schimbari ale directiei muzicale originale, post-hardcore catre metalcore, "Silence the World" (2013) si "Sleepless" (2016). Destul de curand dupa infiintare, trupa a semnat cu label-ul indie Panic & Action, trecand apoi la Napalm Records cu care au si lansat, de altfel, "Sleepless".

https://www.youtube.com/watch?v=POgNZbuAzZA

Albumul de debut, puternic influentat de trupe precum "Funeral For A Friend", "Life In Your Way" si "Secret Lives Of The Freemasons" este dominat de piese upbeat, riff-uri rapide si versuri presarate cu subiecte legate de problemele cotidiene sau de teme sociale. Implinirea a 10 ani de la lansare va fi marcata prin relansarea albumului (remastered), pe vinil.

Formatia are la activ numeroase turnee prin Germania, Europa si Asia, cu nume ca "As Blood Runs Black", "Caliban", "For Today" sau "August Burns Red".


Pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, Adept (Suedia) vor canta alaturi de 1349 (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume consacrate in industria muzicala internationala vor fi anuntate in curand.

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Perioadele de vanzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 4: include 1.000 de abonamente cu pretul de 300 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 20 ianuarie 2019;
  • Pre-sale 5: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 330 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 17 martie 2019;
  • Pre-sale 6: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 360 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019;
  • Dupa data de 16 iunie 2019 si in timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile si bilete pe zi, care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in la acel moment.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov - terenul de Biatlon de la baza cetatii.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEventEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă