Noutăți și comunicate

Concert Ádám Haraszti Projekt în Club Manufactura din Timișoara

7 iunie 2019
Concert Ádám Haraszti Projekt în Club Manufactura din Timișoara
Vineri, pe 7 iunie 2019, iubitorii de jazz & soul sunt invitați de la ora 21:00 în Club Manufactura la concertul live al celor de la Ádám Haraszti Projekt.
https://www.youtube.com/watch?v=EWIuw8WczaM

Despre Ádám Haraszti Projekt

Ádám Haraszti Projekt este o formație în care muzicienii se schimba constant, cu excepția lui Ádám. Trupa a fost formată inițial la Londra cu Sheldon Agwu, David Mrakpor și Bodo Maier în 2015, iar in mai 2016 a apărut primul lor single.

Cu ocazia diferitelor evenimente Ádám isi schimba muzicienii, ceea ce face ca muzica lor să fie tot mai colorată, insa intotdeauna stilul este acelasi, de la jazz la soul. Membrii actuali ai trupei sunt Áron Tucsányi la chitara bas, Attila Deák la chitara, Bálint Szabados-Tóth la clape, Préda-Kovács Zsolt la saxofon si clarinet și Ádám la tobe. Formatia interpreteaza muzica lor originală, dar si melodii de la Herbie Hancock, Marcus Miller, Miles Davis și alții.

Primul lo album "Let It Flow" este în stil neo-soul si jazzhop, cu influente din Robert Glasper, Richard Bona si Bob Berg.Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/410076206479744/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă