Noutăți și comunicate

Concert Ad Hoc la festivalul FanFest - Rosia Montana

12 august 2011
Concert Ad Hoc la festivalul FanFest - Rosia Montana
Vineri, 12 august 2011, de la ora 20:00, Ad Hoc susține un recital in cadrul festivalului FânFest pe scena FânFest / Tăul Brazi.

În cei doi ani de la înființare, în oricare dintre formulele prin care au trecut, băieții de la Ad Hoc au pledat mereu prin muzica lor pentru cauzele în care cred.

Fie că au susținut realizarea unui film ("Eu n-am curaj" - http://www.youtube.com/watch?v=A6mH4KSW7Hg ), la comemorarea Hiroshima sau la strângerea de fonduri pentru un prieten bolnav, Ad Hoc s-a implicat cu entuziasm și convingere.


De această dată, trupa de muzică medivală transilvăneană este onorată de invitația de a participa la FânFest, un festival pe care I-a susținut, prin diferite mijloace, de ani. "Credem că Roșia Montană trebuie să rămână neploluată, credem că oamenii zonei trebuie să aibă libertatea de a-și duce traiul așa cum au învățat de secole. Tatăl meu a crescut la Roșia Montană. Chiar dacă familia noastră locuiește acum în altă parte, mă simt de ca și cum m-aș întoarce la rădăcini. E important ce fac cei de la fundația Alburnus Maior, zona e minunată, cu un potențial turisic fabulous." - declară Dan Olar, percuționistul trupei Ad Hoc.

FânFest înseamnă mult mai mult decât un prilej de bucurie pentru fanii muzicii, în special rock. FânFest face legătura cu trecutul și îndeamnă la meditație, la stabilirea traseului viitor, prin cunoașterea și înțelegerea trecutului. De aceea, trupa care deschide festivalul este Ad Hoc, trupă care cântă muzica medievală.

Mai multe detalii despre festivalul FânFest: http://www.fanfest.ro/index.shtml?apc=ri1n340.

Sursa : Gala PR.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top